Parochieberichten America

IVM de huidige ontwikkelingen mogen er nu slechts 30 parochianen aanwezig zijn in de kerk.  Bovendien dient men een mondkapje te dragen.

Men dient zich  ook van te voren aan te melden! dit kan in America op het tel.nummer

van mevr. Ine Daniels:  077-4641438  of  06-18260231

Kom niet naar de kerk wanneer u verkoudheidsklachten heeft.
Een gedeelte van de banken is afgesloten. Hou de 1,5m afstand in acht! Gezinsleden uit 1 samenwonend gezin mogen met meerdere in de banken plaatsnemen.
Toegang is alleen mogelijk via de hoofdingang in het atrium.
Er zal een vrijwilliger bij de deur aanwezig zijn. Volgt u svp zijn/haar instructies op.
Wij danken u voor uw begrip.

Misintenties

zondag 25 oktober vervalt

zondag 1 november h.mis vervalt. om 15.00uur  gravenzegening op het kerkhof (lof vervalt!)

zondag 8 november H.mis vervalt

zondag 15 november h.mis 11.00uur

• jaardienst overleden ouders Roelofs, Keijsers en Derix
  • jaardienst Truus Arts-Schoeber
  • jaardienst voor Door Janssen Peeters en voor  Grad Janssen.

zondag 22 november h.mis vervalt

zondag 29 november h.mis 11.00uur

• jaardienst Frans Janssen en Juul Janssen-Brijers
  • jaardienst Nel Kleuskens

Ziekencommunie
Communie thuiszittenden:  kent u iemand of bent u een van degenen die ziek thuis is of vanwege andere omstandigheden niet meer de deur uit komt en die mogelijk graag 1x per maand de communie zou willen ontvangen, geef dit dan door aan het algemeen secretariaat.  Onze priesters staan graag ter beschikking om bij deze mensen langs te gaan.