Parochieberichten America

IVM de huidige ontwikkelingen mogen er nu slechts 30 parochianen aanwezig zijn in de kerk.  Bovendien dient men een mondkapje te dragen.

Men dient zich  ook van te voren aan te melden! dit kan in America op het tel.nummer

van mevr. Ine Daniels:  077-4641438  of  06-18260231

Kom niet naar de kerk wanneer u verkoudheidsklachten heeft.
Een gedeelte van de banken is afgesloten. Hou de 1,5m afstand in acht! Gezinsleden uit 1 samenwonend gezin mogen met meerdere in de banken plaatsnemen.
Toegang is alleen mogelijk via de hoofdingang in het atrium.
Er zal een vrijwilliger bij de deur aanwezig zijn. Volgt u svp zijn/haar instructies op.
Wij danken u voor uw begrip.

Misintenties

zondag 24 januari h.mis 11.00uur

• jaardienst Leen Hendriks-Engels vanwege haar verjaardag tevens als jaardienst voor broer Jan

zondag 31 januari h.mis vervalt

zondag 7 februari h.mis 11.00uur

zondag 14 februari vervalt

Aswoensdag??

zondag 21 februari h.mis 11.00uur

zondag 28 februari vervalt

Ziekencommunie
Communie thuiszittenden:  kent u iemand of bent u een van degenen die ziek thuis is of vanwege andere omstandigheden niet meer de deur uit komt en die mogelijk graag 1x per maand de communie zou willen ontvangen, geef dit dan door aan het algemeen secretariaat.  Onze priesters staan graag ter beschikking om bij deze mensen langs te gaan.