Parochieberichten America

IVM de huidige ontwikkelingen mogen er nu slechts 30 parochianen aanwezig zijn in de kerk.  Bovendien dient men een mondkapje te dragen.

Men dient zich  ook van te voren aan te melden! dit kan in America op het tel.nummer

van mevr. Ine Daniels:  077-4641438  of  06-18260231

Kom niet naar de kerk wanneer u verkoudheidsklachten heeft.
Een gedeelte van de banken is afgesloten. Hou de 1,5m afstand in acht! Gezinsleden uit 1 samenwonend gezin mogen met meerdere in de banken plaatsnemen.
Toegang is alleen mogelijk via de hoofdingang in het atrium.
Er zal een vrijwilliger bij de deur aanwezig zijn. Volgt u svp zijn/haar instructies op.
Wij danken u voor uw begrip.

Misintenties

zondag 25 april vervalt

zondag 2 mei h.mis 11.00uur

• jaardienst Thei Tielen en Nel Tielen-Geurts
  • Jacob Derks, Anna Derks-Vissers en overledenen van de familie

zondag 9 mei vervalt

zondag 16 mei h.mis 11.00uur

• jaardienst Netje Madou-van den Broek

zondag 23 mei vervalt

zondag 30 mei h.mis 11.00uur

zondag 6 juni vervalt

Ziekencommunie
Communie thuiszittenden:  kent u iemand of bent u een van degenen die ziek thuis is of vanwege andere omstandigheden niet meer de deur uit komt en die mogelijk graag 1x per maand de communie zou willen ontvangen, geef dit dan door aan het algemeen secretariaat.  Onze priesters staan graag ter beschikking om bij deze mensen langs te gaan.