GAiN Kledingcontainer

GAiN Kledingcontainer

Sinds eind februari staat de kledingcontainer van de organisatie GAiN (Global Aid Network) in de tuin van de Pastorie aan de Hoofdstraat 7.
U kent deze organisatie waarschijnlijk wel, maar mogelijk niet van naam: Men had vroeger bij de familie Gielen aan de Americaanseweg een kledingcontainer staan. Voor velen onder ons een bekend adres waar menige zak met kleding naar toe ging. Deze container is, na het overlijden van meneer, verhuisd naar de van Douverenstraat  maar vanwege verhuizing werd er naar een nieuwe locatie gezocht. Nu denkt u natuurlijk: In Horst staan overal kledingcontainers…. Is dit nodig, maar, omdat de organisatie bij ons aanklopte voor een nieuwe locatie en men al meer dan 50 jaar een begrip is, hebben we niet lang getwijfeld en gelijk hulp aangeboden.

De container staat achter in de tuin van de pastorie. Deze is bereikbaar via de parkeerplaats Cuppenpedje. Op kantooruren, maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend staat er een rolcontainer in de poortopening waarin u uw gesloten zak(ken) kunt deponeren. (geen dozen!!) Buiten deze uren willen wij u vragen de zak over de linkerpoort te zetten. Op de poort treft u een lijstje aan wat er wel en niet ingezameld wordt.
Géén vuile of kapotte kleding/géén speelgoed of knuffels/geen kussens en ook geen vloerbedekking
Wel: draagbare kleding / lingerie /dekens/ dekbedden / huishoudtextiel / schoenen / sokken/tassen en accessoires.
Meer informatie over de organisatie GAiN kunt u vinden op hun website www.gainhelpt.nu