Het priesterteam

Pastoor Wilson Varela

Wilson Varela (42) komt oorspronkelijk uit Colombia. Hij is een van de priesterstudenten van de Neocatechumenale Weg, die in 2005 op uitnodiging van toenmalig bisschop Frans Wiertz naar Limburg kwamen. Varela volgde zijn opleiding deels aan het grootseminarie Vogelenzang in Haarlem en deels aan het grootseminarie Rolduc in Kerkrade. In 2009 werd hij tot priester van het bisdom Roermond gewijd.

Kapelaan Pascual Coello

Miguel Pascual Coello werd in 1982 in Madrid geboren. Ook hij is via de Neocatechumenale Weg in Limburg terecht gekomen. Hij volgde zijn priesteropleiding aan het seminarie Redemptoris Mater in Cadier en Keer en aan het grootseminarie Rolduc in Kerkrade. In 2016 werd hij tot priester gewijd.
Sindsdien was hij als kapelaan verbonden aan de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en de parochies van Sint-Pieter in Maastricht.

Kapelaan Hans te Boekhorst

Kapelaan Hans te Boekhorst, afkomstig uit Noord-Brabant, is sinds 1 oktober 2016 werkzaam in het dekenaat Horst en woont in Baarlo. Voorheen was hij kapelaan in de St.-Lambertusparochie te Nederweert tussen 1989 en 1997; vervolgens pastoor te Blitterswijck en Wanssum van 1997 tot 2008 en in die jaren met een kleine onderbreking ook administrator van Castenray. Daarna werd hij pastoor van Heythuysen, Baexem, Grathem, Kelpen-Oler en Leveroy van begin 2008 tot eind 2012.
Vervolgens heeft hij enkele jaren doorgebracht in de trappistenabdij Lilbosch te Echt. In die jaren heeft hij de opleiding tot boomverzorger gevolgd. De verzorging van bomen praktiseert hij nu nog van tijd tot tijd op zijn vrije dagen als hobby.

Kapelaan Danny Horsch

Kapelaan Danny Horsch is 37 jaar en afkomstig uit Landgraaf. Hij volgde zijn priester opleiding op Rolduc en werd op 29 mei 2021 tot priester gewijd. Hij is kapelaan in de parochiefederatie Horst-Sevenum, tevens ondersteunt hij de federatie Maasdorpen.