Het priesterteam

Pastoor Wilson Varela

Wilson Varela (42) komt oorspronkelijk uit Colombia. Hij is een van de priesterstudenten van de Neocatechumenale Weg, die in 2005 op uitnodiging van toenmalig bisschop Frans Wiertz naar Limburg kwamen. Varela volgde zijn opleiding deels aan het grootseminarie Vogelenzang in Haarlem en deels aan het grootseminarie Rolduc in Kerkrade. In 2009 werd hij tot priester van het bisdom Roermond gewijd.

Kapelaan Pascual Coello

Miguel Pascual Coello werd in 1982 in Madrid geboren. Ook hij is via de Neocatechumenale Weg in Limburg terecht gekomen. Hij volgde zijn priesteropleiding aan het seminarie Redemptoris Mater in Cadier en Keer en aan het grootseminarie Rolduc in Kerkrade. In 2016 werd hij tot priester gewijd.
Sindsdien was hij als kapelaan verbonden aan de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en de parochies van Sint-Pieter in Maastricht.

Kapelaan Hans te Boekhorst

Kapelaan Hans te Boekhorst, afkomstig uit Noord-Brabant, is sinds 1 oktober 2016 werkzaam in het dekenaat Horst en woont in Baarlo. Voorheen was hij kapelaan in de St.-Lambertusparochie te Nederweert tussen 1989 en 1997; vervolgens pastoor te Blitterswijck en Wanssum van 1997 tot 2008 en in die jaren met een kleine onderbreking ook administrator van Castenray. Daarna werd hij pastoor van Heythuysen, Baexem, Grathem, Kelpen-Oler en Leveroy van begin 2008 tot eind 2012.
Vervolgens heeft hij enkele jaren doorgebracht in de trappistenabdij Lilbosch te Echt. In die jaren heeft hij de opleiding tot boomverzorger gevolgd. De verzorging van bomen praktiseert hij nu nog van tijd tot tijd op zijn vrije dagen als hobby.

Kapelaan Danny Horsch

Kapelaan Danny Horsch is 37 jaar en afkomstig uit Landgraaf. Hij volgde zijn priester opleiding op Rolduc en werd op 29 mei 2021 tot priester gewijd. Hij is kapelaan in de parochiefederatie Horst-Sevenum, tevens ondersteunt hij de federatie Maasdorpen.

Kapelaan Rohit Vincent

Rohit Vincent is afkomstig uit India en woont in samen met kapelaan Miguel in de pastorie in Sevenum.  Na de middelbare school studeerde hij aan het kleinseminarie van zijn thuisbisdom. Hij heeft daar de eerste vier jaren van de priesteropleiding gevolgd. Vervolgens studeerde hij, filosofie aan het grootseminarie.  Tijden zijn stage periode in India kreeg hij van de bisschop de vraag of hij naar Nederland wilde verhuizen om theologie te studeren en daar als priester te dienen. Zo startte hij in 2016 aan het Grootseminarie in Rolduc de studie theologie. Na deze afgeronde opleiding is hij in augustus 2022 in India als diaken gewijd. Zijn priesterwijding volgt medio 2023.
Kapelaan Rohit werkt in de parochies van de parochiefederatie Horst-Sevenum.

Kapelaan Ranil Weerawarna

Kapelaan Ranil Weerawarna is 32 jaar en afkomstig uit Amparai, in Sri Lanka. Hij is mei 2021 tot priester gewijd en was kapelaan in Sittard.
Hij woont in de pastorie te Kessel.